OOKINI 024

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ookini 024. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 12:31 De sushi was erg lekker. Ik heb ook 3 stuks extra gekregen met een leuk briefje erbij. Heel erg bedankt!
20 nov 2022 om 21:04 We zijn nog steeds opzoek naar de lekkerste Sushi van Nijmegen en omstreken. We hebben sushi van 7 verschillende restaurants gehad en deze staat in de top 3 voor ons maar er zijn betere ! Verse vis is voor ons heel erg belangrijk, deze was redelijk v
20 nov 2022 om 20:18 Slechte service, lange bezorgtijd waardoor ik het zelf op ben gaan halen. Niet klantvriendelijk. Eten is ook mwah.
20 nov 2022 om 9:25 Het eten smaakte erg vers, veel verschillende soorten sushi in de set, een aanrader! (Alleen de gember en wasabi vonden we bij dit restaurant iets minder lekker, maar dat is uiteraard niet het belangrijkste. )
14 nov 2022 om 21:09 Super snel, smaakvol en een persoonlijk extraatje
12 nov 2022 om 20:33 Twee uur en een kwartier gewacht op de bestelling, warme gerechtjes waren koud
12 nov 2022 om 19:25 Lekkere sushi incl. extraatje en een persoonlijk briefje. Er werd ook nog eerder bezorgd dan ingeschat. Top!
7 nov 2022 om 11:33 Lekkere sushi en gyoza, kregen zelfs nog een extraatje, erg tevreden!
31 okt 2022 om 21:23 Heel lekker gegeten en snelle bezorging. We kregen zelfs een klein extraatje, erg goede service! :)
27 okt 2022 om 8:51 Heerlijk, snelle bezorging en met een lief briefje :)
26 okt 2022 om 20:56 Heerlijke sushi, bezorging op tijd én iets extra's bij de bestelling met een vriendelijk briefje. Aanrader!
22 okt 2022 om 16:29 De bezorging was zo snel dat ik nog niet thuis was. De bezorger heeft mij opgebeld en netjes afgesproken waar hij het eten voor mijn huis kon “verstoppen”. De sushi was super goed! Ik ga hier zeker vaker bestellen.